Trouw
De betrokken,
constructieve krant
met idealen
Packshot trouw

Kranteninformatie - Ontdek alles over Trouw

Al vanaf 2,25 per week

 • Nieuwskrant:
  In de nieuwskrant vind je het belangrijkste nieuws. Niet alleen feiten, maar ook duiding met analyses, achtergronden en opinie en debat.
 • De Verdieping:
  Dit katern biedt verhalen over thema’s die de betrokkenheid van Trouw bij de wereld laten zien: over religie & filosofie, duurzaamheid & natuur, cultuur & media.
 • Open blik op de wereld voor een breed perspectief:
  Trouw biedt genuanceerde inzichten in maatschappelijke vraagstukken en stimuleert een betrokken dialoog over actuele gebeurtenissen die de samenleving raken.Trouw weekendbijlagen

Jouw venster op een wereld waar idealen ertoe doen. Als trouwe lezer kun je elke dag rekenen op een rijke mix van actuele nieuwsberichten, doordachte opinies en inspirerende reisverhalen, allemaal geleverd met een unieke, constructieve invalshoek. Of je nu op zoek bent naar binnenlands of buitenlands nieuws, regionale updates of diepgaande analyses, Trouw biedt het je allemaal.

In een tijdperk waarin de grens tussen echt en nep nieuws vaak vervaagd, staat Trouw pal voor betrouwbare en diepgaande journalistiek. We weerstaan de waan van de dag, kiezend voor nieuws dat telt, nieuws dat informeert en inspireert. Met een scherp oog voor politiek nieuws en een hart voor duurzame ontwikkeling, brengt Trouw je niet alleen op de hoogte van wereldproblemen maar ook van mogelijke oplossingen. Dankzij ons uitgebreide netwerk van correspondenten wereldwijd, duiken we diep in de verhalen die ertoe doen, achterhalend de motieven en de geschiedenissen die het nieuws van vandaag vormen. Onze toewijding aan kwaliteitsjournalistiek en diepgaand onderzoek heeft ons niet alleen een loyale lezerskring opgeleverd, maar ook talrijke prijzen.

Verrijk je dag met een abonnement op Trouw en profiteer van aantrekkelijke kortingen. Kies het abonnement dat bij je past: geniet van het gemak van een Zaterdag + Digitaal abonnement, de volledigheid van een Compleet abonnement of kies voor een puur Digitaal of Digitaal Basis abonnement. Sluit je nu aan en ervaar de betrokken en constructieve journalistiek van Trouw, al vanaf slechts €2,25 per week!Trouw abonnementen

Neem nu een abonnement op Trouw en profiteer als nieuwe abonnee van de aantrekkelijkste kennismakingstarieven. Tarieven waarmee je tot wel 42% korting krijgt op de reguliere abonnementsprijs. Je hebt de keuze uit de volgende abonnementen:

Krant Maandag t/m
Zaterdag + Digitaal
Ma t/m Za
+ Digitaal
Zaterdag +
Digitaal
Digitale
krant
Premium
artikelen
 
Premium artikelen Vink Vink Vink Vink
Digitale krant:
maandag t/m zaterdag
Vink Vink Vink Cross
Extra dikke weekendkrant
+ bijlagen
Vink Vink Cross Cross
Papieren krant:
maandag t/m zaterdag
Vink Cross Cross Cross

Trouw weekendbijlagen

De extra dikke zaterdagkrant van de Trouw komt elke week met het weekendmagazine Tijdgeest:

Weekendmagazine Tijdgeest: een magazine van 64 pagina's dat zich richt op de uitdagingen van het hedendaagse leven. Met populaire rubrieken als Koken met Karin, Framing van Hans de Bruijn en Poëzie van Janita Monna. Ook is er veel aandacht voor literatuur en treft u er persoonlijke en opiniërende essays, interviews, columns en fotoreportages aan.

Packshot trouw


Trouw digitaal lezen

Je kunt de Trouw op verschillende manieren digitaal lezen:

•   Digitale Editie
In de app lees je de krant van vandaag van begin tot eind, advertentievrij, mét fotoreeksen en bewegend beeld. Bij de verhalen vind je podcasts, verhelderende video's en interactieve graphics. Beschikbaar op tablet en smartphone.

•   Digitale krant + bijlagen
Op je computer, tablet of smartphone lees je de digitale versie van de papieren krant. Natuurlijk hoort hier ook het magazine Tijdgeest bij. Je kunt artikelen delen en bewaren en de krant na het downloaden ook offline lezen.

•   Onbeperkt online artikelen
Met een abonnement op Trouw heb je via trouw.nl en de mobiele app volledige toegang tot alle artikelen en columns. Niet-abonnees hebben beperkte toegang en kunnen maar een gering aantal artikelen per maand lezen.NIEUW: Uit andere media

Als abonnee van Trouw krijg je óók onbeperkt toegang tot alle online artikelen van tien andere landelijke en regionale kranten. Zo kun je ook de artikelen lezen van de Volkskrant, het AD, Het Parool, BN DeStem, Brabants Dagblad, het ED, de Gelderlander, de PZC, de Stentor en Tubantia. Het enige dat je hiervoor hoeft te te doen, is in te loggen met je DPG Media account op de nieuwswebsites en apps van de kranten die je wil lezen.

Contact

Als eerste op de hoogte van speciale acties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1x per week
de beste aanbiedingen en kortingsacties direct in je mailbox.

Meld je aan

Je hebt een ongeldig email adres ingevuld.

 • Je aanmelding wordt verwerkt!
  Vanaf nu houden wij jou per e-mail op de hoogte.

Snel naar...

Alle abonnementen van het AD
Alle abonnementen van NRC
Alle abonnementen van de Volkskrant
Alle abonnementen van het Parool
Alle abonnementen van Trouw
Alle abonnementen van Het FD

Snel naar...

Alle Maandag t/m Zaterdag + Digitaal Ma t/m Za + Digitaal abonnementen
Alle Zaterdag + Digitaal abonnementen
Alle Digitale krant abonnementen
Alle Premium artikelen abonnementen


Bekijk en vergelijk alle kranten en abonnementen »
Krantenvergelijker

Vind, vergelijk en bespaar!

Deze inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld en gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat er (prijs)fouten op de website staan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De krantenwebsites waar wij naartoe verwijzen zijn leidend. Mocht je onjuistheden tegenkomen, dan kun je deze bij ons melden zodat wij dit kunnen corrigeren.