NRC
Verrijk jezelf met onze
bekroonde
kwaliteits journalistiek
Packshot nrc

Kranteninformatie - Ontdek alles over NRC

Al vanaf 11,00 per week

 • De kwaliteitskrant met de meeste diepgang:
  NRC biedt diepgaande journalistiek gericht op betrouwbaarheid en nuance, stevig geworteld in de feitelijke waarheid.
 • Feitelijk en contextueel:
  NRC staat voor feitelijke journalistiek die dieper graaft, context biedt, en een verrijkte leeservaring garandeert.
 • Multimediaal en inclusief:
  NRC houdt je overal en altijd op de hoogte, via krant, nrc.nl, onze informatieve podcasts en nieuwsbrieven.NRC weekendbijlagen

Als de vooraanstaande kwaliteitskrant van Nederland, onderscheidt NRC zich door zijn scherpe reportages, diepgaande interviews en indrukwekkende fotografie. Wij streven ernaar om altijd tot de kern van het verhaal te komen, en bieden u een uitgebreide kijk op de gebeurtenissen, compleet met uiteenlopende perspectieven en inzichten.

Onze uitgebreide redactie, bestaande uit 190 journalisten en een netwerk van 500 freelancers - waaronder prominente columnisten en topinterviewers - staat garant voor betrouwbare en verifieerbare informatie. Onze wereldwijde correspondentennetwerk, dat 18 experts over de hele wereld omvat, draagt verder bij aan onze diepgaande journalistieke benadering, een feit dat wordt bevestigd door de talrijke journalistieke prijzen die we in de loop der jaren hebben gewonnen.

NRC gaat verder dan alleen nieuwsverslaggeving; we bieden uitgebreide achtergronden, duiding, en fungeren als een platform voor een gebalanceerd debat en opinie. We begeleiden onze lezers deskundig door een breed scala aan onderwerpen, waaronder politiek, wetenschap, kunst en cultuur, literatuur en sport.

Ontdek het zelf en word nu abonnee van NRC met aantrekkelijke kortingen. Stel je ideale abonnement samen uit een scala aan opties, waaronder het Weekendabonnement (zaterdag in print + dagelijkse digitale toegang), het Compleet abonnement (maandag tot zaterdag in print + dagelijkse digitale toegang) of kies voor een van onze digitale abonnementen. Profiteer nu en ervaar de bekroonde onderzoeksjournalistiek van NRC, beschikbaar vanaf slechts €2,- per week!NRC abonnementen

Neem nu een abonnement op NRC en profiteer als nieuwe abonnee van de aantrekkelijkste kennismakingstarieven. Tarieven waarmee je tot wel 63% korting krijgt op de reguliere abonnementsprijs. Je hebt de keuze uit de volgende abonnementen:

Krant Maandag t/m
Zaterdag + Digitaal
Ma t/m Za
+ Digitaal
Zaterdag +
Digitaal
Digitale
krant
Premium
artikelen
 
Premium artikelen Vink Vink Vink Vink
Digitale krant:
maandag t/m zaterdag
Vink Vink Vink Cross
Extra dikke weekendkrant
+ bijlagen
Vink Vink Cross Cross
Papieren krant:
maandag t/m zaterdag
Vink Cross Cross Cross

NRC weekendbijlagen

De zaterdagkrant van NRC komt elke week met twee weekendbijlagen:

Opinie & Debat en Economie: Relevante journalistiek van de bovenste plank, interviews en verrassende rubrieken. Met veel ruimte voor verdieping en opinie.
Carrière, Wetenschap en Leven: Recensies, tips, columns over literatuur en poëzie en boeiende reportages over de wereld van kennis en wetenschap.
NRC-abonnees uit Amsterdam of Rotterdam ontvangen bovendien elke zaterdag een exclusieve bijlage over hun stad.NRC digitaal lezen

Je kunt NRC op verschillende manieren digitaal lezen:

•   Digitale Editie
In de app lees je de krant van vandaag van begin tot eind, advertentievrij, mét fotoreeksen en bewegend beeld. Bij de verhalen vind je podcasts, verhelderende video's en interactieve graphics. Beschikbaar op tablet en smartphone.

•   Digitale krant + bijlagen
Premium-artikelen op telegraaf.nl en in de app zijn te herkennen aan een geel label. Dit zijn artikelen waarmee De Telegraaf zich onderscheidt, zoals achtergrondverhalen, interviews en columns. Exclusief voor abonnees. Zonder abonnement op de krant, kun je per maand slechts een beperkt aantal Premum-artikelen lezen.

•   Onbeperkt online artikelen
Met alle abonnementen op NRC heb je via nrc.nl en de mobiele app volledige toegang tot alle artikelen, video's en columns. Niet-abonnees hebben beperkte toegang en kunnen slechts enkele artikelen per maand lezen.Contact

Als eerste op de hoogte van speciale acties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1x per week
de beste aanbiedingen en kortingsacties direct in je mailbox.

Meld je aan

Je hebt een ongeldig email adres ingevuld.

 • Je aanmelding wordt verwerkt!
  Vanaf nu houden wij jou per e-mail op de hoogte.

Snel naar...

Alle abonnementen van het AD
Alle abonnementen van NRC
Alle abonnementen van de Volkskrant
Alle abonnementen van het Parool
Alle abonnementen van Trouw
Alle abonnementen van Het FD

Snel naar...

Alle Maandag t/m Zaterdag + Digitaal Ma t/m Za + Digitaal abonnementen
Alle Zaterdag + Digitaal abonnementen
Alle Digitale krant abonnementen
Alle Premium artikelen abonnementen


Bekijk en vergelijk alle kranten en abonnementen »
Krantenvergelijker

Vind, vergelijk en bespaar!

Deze inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld en gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat er (prijs)fouten op de website staan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De krantenwebsites waar wij naartoe verwijzen zijn leidend. Mocht je onjuistheden tegenkomen, dan kun je deze bij ons melden zodat wij dit kunnen corrigeren.