Het Parool
De krant over Amsterdam
en
de wereld eromheen
Packshot hetparool

Kranteninformatie - Ontdek alles over Het Parool

Al vanaf 2,00 per week

 • Een krant op z'n Amsterdams:
  Het belangrijkste nieuws uit Amsterdam, binnen- en buitenland. Verder veel aandacht voor sport en kunst & media.
 • PS:
  Verhalen achter het nieuws. Over het leven in de stad, personal finance, wonen, literatuur en nieuwe films.
 • Creatief en bekroond design:
  Het Parool is altijd fris vormgegeven, met net wat meer lef. Niet voor niets is Het Parool al twee keer ‘The World’s Best Designed Newspaper of the Year’ geworden.Parool weekendbijlagen

Opgericht als verzetskrant op 10 februari 1941, heeft Het Parool zich gevestigd als dé stem van Amsterdam. Deze authentieke Amsterdamse krant heeft een speciale plek in het hart van vele inwoners, door het meest actuele en relevante nieuws uit de regio Amsterdam feilloos in beeld te brengen. Maar het blijft niet beperkt tot regionaal nieuws; Het Parool presenteert eveneens diepgaande nationale en internationale berichtgeving, allemaal door de unieke lens van de hoofdstad.

Het unieke karakter van Het Parool komt ook naar voren in de uitgebreide Amsterdamse cultuuragenda, boordevol tips en recensies over uitgaansgelegenheden, culinaire hotspots en culturele evenementen. Het is een bron van inspiratie voor iedereen die een band heeft met Amsterdam en geïnteresseerd is in de pulserende levensader van de stad.

Het is geen verrassing dat Het Parool meer is dan een lokale krant. De prestigieuze onderscheidingen als 'European Newspaper of the Year' (tweemaal in de afgelopen vijf jaar) en 'World's Best Designed Newspaper' (tweemaal bekroond) zijn een getuigenis van haar impact en kwaliteit. Deze prestaties zijn te danken aan de consequente kwaliteitsjournalistiek, vernieuwende vormgeving, en de geliefde PS weekendbijlage.

Ontdek nu zelf de meerwaarde van Het Parool. Kies het abonnement dat het beste bij je past: of het nu het Zaterdag + Digitaal abonnement is, het Compleet abonnement voor een dagelijkse papieren editie, of een puur digitaal pakket. Profiteer nu van uitzonderlijke kortingen, met abonnementen al beschikbaar vanaf slechts €2,00 per week!Parool abonnementen

Neem nu een abonnement op Het Parool en profiteer als nieuwe abonnee van de aantrekkelijkste kennismakingstarieven. Tarieven waarmee je tot wel 50% korting krijgt op de reguliere abonnementsprijs. Je hebt de keuze uit de volgende abonnementen:

Krant Maandag t/m
Zaterdag + Digitaal
Ma t/m Za
+ Digitaal
Zaterdag +
Digitaal
Digitale
krant
Premium
artikelen
 
Premium artikelen Vink Vink Vink Vink
Digitale krant:
maandag t/m zaterdag
Vink Vink Vink Cross
Extra dikke weekendkrant
+ bijlagen
Vink Vink Cross Cross
Papieren krant:
maandag t/m zaterdag
Vink Cross Cross Cross

Parool weekendbijlagen

De zaterdagkrant van het Parool komt elke week met een extra katern en het weekendmagazine PS van de Week:

PS van de Week: het magazine bevat onder meer een uitgebreide, Amsterdamse uitgaansagenda, een groot interview en de populaire rubrieken Proefwerk en Mijn Amsterdam.

Vrij: een uitgebreid katern over kunst, media, mode, boeken, muziek, wetenschap en geschiedenis.

Packshot hetparool


Het Parool digitaal lezen

Je kunt het Parool op verschillende manieren digitaal lezen:

•   Digitale Editie
In de app lees je de krant van vandaag van begin tot eind, advertentievrij, mét fotoreeksen en bewegend beeld. Bij de verhalen vind je podcasts, verhelderende video's en interactieve graphics. Beschikbaar op tablet en smartphone.

•   Digitale krant + bijlagen
Op je computer, tablet of smartphone lees je de digitale versie van de papieren krant. Natuurlijk horen hier ook de bijlagen PS van de Week en Vrij bij. Je kunt artikelen delen en bewaren en de krant na het downloaden ook offline lezen.

•   Plus artikelen
Plus artikelen op parool.nl en in de app zijn te herkennen aan een rood label. Dit zijn artikelen waarmee Het Parool zich onderscheidt, zoals achtergrondverhalen, interviews en columns. Exclusief voor abonnees. Zonder abonnement op de krant, kun je per maand slechts een beperkt aantal Plus artikelen lezen.NIEUW: Uit andere media

Als abonnee van het Parool krijg je óók onbeperkt toegang tot alle online artikelen van tien andere landelijke en regionale kranten. Zo kun je ook de artikelen lezen van de Volkskrant, het AD, Trouw, BN DeStem, Brabants Dagblad, het ED, de Gelderlander, de PZC, de Stentor en Tubantia. Het enige dat je hiervoor hoeft te te doen, is in te loggen met je DPG Media account op de nieuwswebsites en apps van de kranten die je wil lezen.

Contact

Als eerste op de hoogte van speciale acties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1x per week
de beste aanbiedingen en kortingsacties direct in je mailbox.

Meld je aan

Je hebt een ongeldig email adres ingevuld.

 • Je aanmelding wordt verwerkt!
  Vanaf nu houden wij jou per e-mail op de hoogte.

Snel naar...

Alle abonnementen van het AD
Alle abonnementen van NRC
Alle abonnementen van de Volkskrant
Alle abonnementen van het Parool
Alle abonnementen van Trouw
Alle abonnementen van Het FD

Snel naar...

Alle Maandag t/m Zaterdag + Digitaal Ma t/m Za + Digitaal abonnementen
Alle Zaterdag + Digitaal abonnementen
Alle Digitale krant abonnementen
Alle Premium artikelen abonnementen


Bekijk en vergelijk alle kranten en abonnementen »
Krantenvergelijker

Vind, vergelijk en bespaar!

Deze inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld en gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat er (prijs)fouten op de website staan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De krantenwebsites waar wij naartoe verwijzen zijn leidend. Mocht je onjuistheden tegenkomen, dan kun je deze bij ons melden zodat wij dit kunnen corrigeren.