Algemeen Dagblad (AD)
De krant met focus op
regio, sport
& entertainment
Packshot ad

Kranteninformatie - Ontdek alles over het AD

Al vanaf 1,75 per week

 • Nationaal en internationaal:
  Nieuws uit binnen- en buitenland, analyses en achtergronden.
 • Sportwereld:
  Meer dan 16 pagina’s leesplezier over sport. Landelijk en internationaal sportnieuws, maar ook uit uw eigen regio.
 • Regionaal nieuws:
  Het nieuws uit uw eigen regio en buurt. U krijgt automatisch de editie toegestuurd die hoort bij uw woonplaats. Als u niet in een van deze regio's woont, krijgt u de landelijke editie van het AD.AD weekendbijlagen

Het AD voorziet je 24 uur per dag van binnen- en buitenlands nieuws, analyses en achtergronden. Op een gemakkelijk te begrijpen en aantrekkelijke manier en in een handig tabloidformaat.

Het Algemeen Dagblad heeft een focus op gebieden als sport, entertainment en regionaal nieuws. Dankzij een team van ongeveer 900 redacteuren is het AD de meest omvangrijke journalistieke organisatie in Nederland, waardoor er altijd verslaggevers zijn bij jou in de buurt. De krant heeft dan ook een reputatie opgebouwd dankzij hun snelle live-verslaggeving van grote nieuwsgebeurtenissen.

Toch gaat nieuws verder dan alleen feiten. Via het AD krijg je inzicht in de impact van deze nieuwsberichten op jouw eigen leven. Deze impact wordt op een begrijpelijke en vertrouwde manier gepresenteerd, zodat het toegankelijk is voor iedereen.

Naast het nieuws van de dag, besteed het AD veel aandacht aan sport. Met wel 16 sport-pagina's, lees je over zowel binnenlands als buitenlands sportnieuws, evenals sport-ontwikkelingen in jouw eigen regio. Van nationaal en internationaal voetbal tot Formule 1, wielrennen en darts. Alle aspecten van de sportwereld komen aan bod. Niet voor niets wordt het AD gezien als een van de vooraanstaande sportkranten van Nederland.AD abonnementen

Neem nu een abonnement op het AD en profiteer als nieuwe abonnee van de aantrekkelijkste kennismakingstarieven. Tarieven waarmee je tot wel 49% korting krijgt op de reguliere abonnementsprijs. Je hebt de keuze uit de volgende abonnementen:

Krant Maandag t/m
Zaterdag + Digitaal
Ma t/m Za
+ Digitaal
Zaterdag +
Digitaal
Digitale
krant
Premium
artikelen
 
Premium artikelen Vink Vink Vink Vink
Digitale krant:
maandag t/m zaterdag
Vink Vink Vink Cross
Extra dikke weekendkrant
+ bijlagen
Vink Vink Cross Cross
Papieren krant:
maandag t/m zaterdag
Vink Cross Cross Cross

AD weekendbijlagen

De zaterdagkrant van het AD komt elke week met twee extra katernen en een weekendmagazine:

Z: achtergrondverhalen bij het nieuws, die u persoonlijk raken.
ZO: praktische informatie bij alledaagse kwesties: tests en tips voor in huis, in de tuin, in de winkel,
in de auto en in de opvoeding. In alles eigenlijk.
Mezza: dit magazine vult uw hele weekend met uitgebreide reportages en diepgaande interviews. Een boeiende mix van reizen, muziek, film, boeken, mode en interieur.

Packshot ad


AD digitaal lezen

Je kunt het AD op verschillende manieren digitaal lezen:

•   Digitale krant + bijlagen:
Lees de digitale versie van de papieren krant op je pc, tablet of smartphone. Natuurlijk horen hier ook alle bijlagen bij: AD Sportwereld, Z, Zo en het weekendmagazine Mezza. Je kunt artikelen delen en bewaren en de krant na het downloaden offline lezen.

•   Premium artikelen:
Premium artikelen op ad.nl en in de app zijn te herkennen aan een geel label. Dit zijn artikelen waarmee het AD zich onderscheidt, zoals achtergrondverhalen, interviews en columns. Exclusief voor abonnees. Zonder abonnement op de krant, kun je per maand slechts een beperkt aantal Premium artikelen lezen.

•   Nieuwsapp op smartphone en tablet
De meest uitgebreide nieuwsapp van Nederland houd je 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en uit je eigen regio. Verder vind je er video's, shownieuws, puzzels en podcasts. Voor voetballiefhebbers is er het Voetbalcenter en Goal Alert.NIEUW: Uit andere media

Als abonnee van het AD krijg je óók onbeperkt toegang tot alle online artikelen van tien andere landelijke en regionale kranten. Zo kun je ook de artikelen lezen van de Volkskrant, Het Parool, Trouw, BN DeStem, Brabants Dagblad, het ED, de Gelderlander, de PZC, de Stentor en Tubantia. Het enige dat je hiervoor hoeft te te doen, is in te loggen met je DPG Media account op de nieuwswebsites en apps van de kranten die je wil lezen.

Contact

Als eerste op de hoogte van speciale acties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1x per week
de beste aanbiedingen en kortingsacties direct in je mailbox.

Meld je aan

Je hebt een ongeldig email adres ingevuld.

 • Je aanmelding wordt verwerkt!
  Vanaf nu houden wij jou per e-mail op de hoogte.

Snel naar...

Alle abonnementen van het AD
Alle abonnementen van NRC
Alle abonnementen van de Volkskrant
Alle abonnementen van het Parool
Alle abonnementen van Trouw
Alle abonnementen van Het FD

Snel naar...

Alle Maandag t/m Zaterdag + Digitaal Ma t/m Za + Digitaal abonnementen
Alle Zaterdag + Digitaal abonnementen
Alle Digitale krant abonnementen
Alle Premium artikelen abonnementen


Bekijk en vergelijk alle kranten en abonnementen »
Krantenvergelijker

Vind, vergelijk en bespaar!

Deze inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld en gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat er (prijs)fouten op de website staan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De krantenwebsites waar wij naartoe verwijzen zijn leidend. Mocht je onjuistheden tegenkomen, dan kun je deze bij ons melden zodat wij dit kunnen corrigeren.