De Volkskrant
De grootste kwaliteitskrant
van Nederland
Packshot devolkskrant

Kranteninformatie - Ontdek alles over de Volkskrant

Al vanaf 2,25 per week

 • Nieuwsgierig, diepgravend en open van geest:
  Vertrouw op kwaliteitsjournalistiek die een kritische blik biedt en ruimte maakt voor diverse perspectieven en diepgravende analyses.
 • Nieuwskrant:
  In de nieuwskrant vind je het belangrijkste nieuws. Niet alleen de feiten, maar ook de duiding met analyses en achtergronden.
 • V:
  De beste stukken over kunst, uitgaan, media en entertainment. Maar ook over eten, geschiedenis, lezen en de lol en lasten van het moderne leven.De Volkskrant weekendbijlagen

Ontdek de wereld van hoogwaardige journalistiek met de Volkskrant, de toonaangevende kwaliteitskrant van Nederland. Gedreven door een passie voor de waarheid, biedt de Volkskrant je scherpe reportages, diepgaande interviews en indrukwekkende fotografie. Onze deskundige redactie, bestaande uit 190 journalisten en een uitgebreid netwerk van 500 freelancers, inclusief prominente columnisten en topinterviewers, gaat altijd tot het uiterste om de feiten te achterhalen en verschillende perspectieven te belichten.

Laat je leiden door een medium dat consequent de meeste journalistieke prijzen in de wacht sleept dankzij onze niet-aflatende toewijding aan excellente verslaggeving. Wij bieden je niet alleen nieuws en diepgaande analyses, maar ook een podium voor debat en opinie waarbij een breed scala aan standpunten aan bod komt. Van politiek tot kunst en cultuur, en van wetenschap tot sport, de Volkskrant is je betrouwbare gids in een wereld vol complexe verhalen en gebeurtenissen.

Neem nu een abonnement op de Volkskrant en geniet van een aanzienlijke korting. Kies het abonnement dat het beste bij je past: het Zaterdag + Digitaal abonnement voor wekelijkse papieren edities en dagelijkse digitale toegang, het Compleet abonnement voor een dagelijkse dosis nieuws zowel op papier als digitaal, of kies voor een van onze voordelige digitale abonnementen. Sluit je nu aan en ervaar de rijkdom van Nederland's grootste kwaliteitskrant, beschikbaar vanaf slechts €2,25 per week!Volkskrant abonnementen

Neem nu een abonnement op de Volkskrant en profiteer als nieuwe abonnee van de aantrekkelijkste kennismakingstarieven. Tarieven waarmee je tot wel 46% korting krijgt op de reguliere abonnementsprijs. Je hebt de keuze uit de volgende abonnementen:

Krant Maandag t/m
Zaterdag + Digitaal
Ma t/m Za
+ Digitaal
Zaterdag +
Digitaal
Digitale
krant
Premium
artikelen
 
Premium artikelen Vink Vink Vink Vink
Digitale krant:
maandag t/m zaterdag
Vink Vink Vink Cross
Extra dikke weekendkrant
+ bijlagen
Vink Vink Cross Cross
Papieren krant:
maandag t/m zaterdag
Vink Cross Cross Cross

De Volkskrant weekendbijlagen

De zaterdagkrant van de Volkskrant komt elke week met twee extra katernen en de Volkskrant Magazine.

Zaterdag: relevante journalistiek van de bovenste plank, interviews en verrassende rubrieken. Met veel ruimte voor verdieping en opinie.
Boeken & Wetenschap: recensies, tips, columns over literatuur en poëzie en boeiende reportages over de wereld van kennis en wetenschap.
Volkskrant Magazine: vol inspiratie, persoonlijke verhalen, fotografie, columns en reportages over mode, wonen, uitgaan, eten en drinken.

Packshot devolkskrant


De Volkskrant digitaal lezen

Je kunt de Volkskrant op verschillende manieren digitaal lezen:

•   Digitale Editie
In de app lees je de krant van vandaag van begin tot eind, advertentievrij, mét fotoreeksen en bewegend beeld. Bij de verhalen vind je podcasts, verhelderende video's en interactieve graphics. Beschikbaar op tablet en smartphone.

•   Digitale krant + bijlagen
Op je computer, tablet of smartphone lees je de digitale versie van de papieren krant. Natuurlijk hoort hier ook de Volkskrant Magazine bij. Je kunt artikelen delen en bewaren en de krant na het downloaden ook offline lezen.

•   Onbeperkt online artikelen
Met alle abonnementen op de Volkskrant heb je via volkskrant.nl en de mobiele app volledige toegang tot alle artikelen, video's en columns. Niet-abonnees hebben beperkte toegang en kunnen slechts enkele artikelen per maand lezen.NIEUW: Uit andere media

Als abonnee van de Volkskrant krijg je óók onbeperkt toegang tot alle online artikelen van tien andere landelijke en regionale kranten. Zo kun je ook de artikelen lezen van het AD, Het Parool, Trouw, BN DeStem, Brabants Dagblad, het ED, de Gelderlander, de PZC, de Stentor en Tubantia. Het enige dat je hiervoor hoeft te te doen, is in te loggen met je DPG Media account op de nieuwswebsites en apps van de kranten die je wil lezen.

Contact

Als eerste op de hoogte van speciale acties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1x per week
de beste aanbiedingen en kortingsacties direct in je mailbox.

Meld je aan

Je hebt een ongeldig email adres ingevuld.

 • Je aanmelding wordt verwerkt!
  Vanaf nu houden wij jou per e-mail op de hoogte.

Snel naar...

Alle abonnementen van het AD
Alle abonnementen van NRC
Alle abonnementen van de Volkskrant
Alle abonnementen van het Parool
Alle abonnementen van Trouw
Alle abonnementen van Het FD

Snel naar...

Alle Maandag t/m Zaterdag + Digitaal Ma t/m Za + Digitaal abonnementen
Alle Zaterdag + Digitaal abonnementen
Alle Digitale krant abonnementen
Alle Premium artikelen abonnementen


Bekijk en vergelijk alle kranten en abonnementen »
Krantenvergelijker

Vind, vergelijk en bespaar!

Deze inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld en gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat er (prijs)fouten op de website staan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De krantenwebsites waar wij naartoe verwijzen zijn leidend. Mocht je onjuistheden tegenkomen, dan kun je deze bij ons melden zodat wij dit kunnen corrigeren.