Krant
Abonnementtips
Welk krantenabonnement past het beste bij jou?

Blogs - Ontdek alles over krantenvinder_2

Clock2 MIN    Laatst bewerkt op 27-10-2023 door redactie

Lees jij liever digitaal de krant, op papier of juist allebei? Het kiezen van het juiste krantenabonnement kan een lastige beslissing zijn. Er zijn verschillende opties beschikbaar met elk hun eigen voordelen. In dit artikel worden de vier soorten krantabonnementen besproken en helpen wij jou beslissen welke het beste bij jouw leesgewoonten en behoeften past.

Overview

1. Maandag t/m Zaterdag + Digitaal Krantenabonnement

Dit abonnement biedt een complete krantenervaring. Met het “Maandag t/m Zaterdag + Digitaal krantenabonnement” ontvang je de papieren krant zes dagen per week bij jou thuis, en heb je de mogelijkheid om de digitale versie op de website en in de app te lezen. Daarnaast krijg je ook als abonnee onbeperkt toegang tot de Premium artikelen.

Wie zou dit abonnement moeten overwegen?
Dit abonnement is ideaal voor de personen die van een traditionele krant houden en de voorkeur geven aan het lezen op papier. Ook als je graag de Premium artikelen leest en toegang wilt hebben tot het laatste nieuws op zowel papier als digitaal, dan is dit abonnement de beste keuze voor jou.

2. Zaterdag + Digitaal Krantenabonnement

Het “Zaterdag + Digitaal Krantenabonnement” is speciaal voor de weekendlezers. Met dit abonnement ontvang je een extra dikke weekendkrant elke zaterdag bij jou thuis, inclusief bijlagen. Doordeweeks kun je up-to-date blijven met de digitale krant op de website en in de app en heb je ook toegang tot Premium artikelen.

Wie zou dit abonnement moeten overwegen?
Als je graag de papieren krant leest, maar doordeweeks toch de voorkeur geeft aan digitaal lezen, dan is dit abonnement perfect voor jou. Het biedt het beste van beide werelden; de weekendeditie op papier en digitale toegang tijdens de week.

3. Digitaal Krantenabonnement

Het "Digitaal Krantenabonnement" richt zich volledig op digitale lezers. Met dit abonnement kun je zes dagen per week de digitale editie van de krant lezen op de website en in de app. Bovendien krijg je via dezelfde platforms onbeperkt toegang tot Premium artikelen.

Wie zou dit abonnement moeten overwegen?
Dit abonnement is perfect voor mensen die graag het gemak van digitaal lezen willen ervaren. Als je de krant liever vanaf je laptop, smartphone of tablet leest en geen behoefte hebt aan de papieren versie, dan is dit abonnement de juiste keuze.

4. Premium Artikelen Abonnement

Het "Premium Artikelen Abonnement" is specifiek gericht op personen die naar diepgaande en exclusieve content op zoek zijn. Met dit abonnement krijg je onbeperkt toegang tot Premium artikelen op de website en in de app, waaronder achtergrondverhalen, columns en spraakmakende interviews.

Wie zou dit abonnement moeten overwegen?
Dit abonnement is ideaal voor lezers die voornamelijk geïnteresseerd zijn in exclusieve verhalen en hoogwaardige journalistiek. Als je geen behoefte hebt aan de dagelijkse krant, maar wel toegang wilt tot premium content, dan is dit abonnement de beste keuze voor jou.

Blogs

Blogimage

Abonnementstips

De tijdloze vreugde van de krant

In een snel evoluerende wereld van digitale media en talloze online nieuwsbronnen vraag je je misschien af is het lezen......

Lees verder  » Clock1 MIN
Blogimage

Het Algemeen Dagblad

Het dagblad AD: Jouw dagelijkse dosis lokaal nieuws

Een van de grootste troeven van het AD Algemeen Dagblad is de focus op lokaal nieuws Of je nu in......

Lees verder  » Clock1 MIN
Blogimage

Financieel Dagblad

De Belangrijke en Boeiende Wereld van Financieel Nieuws

Financieel nieuws voor sommigen klinkt het misschien als een ingewikkeld onderwerp dat alleen relevant is voor beleggers en financi le......

Lees verder  » Clock2 MIN
Contact

Als eerste op de hoogte van speciale acties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang maximaal 1x per week
de beste aanbiedingen en kortingsacties direct in je mailbox.

Meld je aan

Je hebt een ongeldig email adres ingevuld.

  • Je aanmelding wordt verwerkt!
    Vanaf nu houden wij jou per e-mail op de hoogte.

Snel naar...

Alle abonnementen van het AD
Alle abonnementen van NRC
Alle abonnementen van de Volkskrant
Alle abonnementen van het Parool
Alle abonnementen van Trouw
Alle abonnementen van Het FD

Snel naar...

Alle Maandag t/m Zaterdag + Digitaal Ma t/m Za + Digitaal abonnementen
Alle Zaterdag + Digitaal abonnementen
Alle Digitale krant abonnementen
Alle Premium artikelen abonnementen


Bekijk en vergelijk alle kranten en abonnementen »
Krantenvergelijker

Vind, vergelijk en bespaar!

Deze inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld en gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat er (prijs)fouten op de website staan. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De krantenwebsites waar wij naartoe verwijzen zijn leidend. Mocht je onjuistheden tegenkomen, dan kun je deze bij ons melden zodat wij dit kunnen corrigeren.